DTP - vormgeving

huis

Creativiteit


Onze DTP afdeling bewerkt en verwerkt alle documenten en bestanden die gedrukt, geprint of bewerkt moeten worden. Een afdeling die de voorwaarden schept voor de kwaliteit van alles wat er van de pers rolt. Omdat onze DTP’ers voor Drukkerij Econoom werken wordt er niet alleen veel technische kennis gevraagd, maar om het hoge serviceniveau te kunnen bieden, dient deze afdeling ook over een behoorlijke dosis creativiteit te beschikken. Noodzakelijk om creatieve opdrachtgevers te begrijpen en ze te kunnen ondersteunen, een voorwaarde voor het ontwerpen en opmaken van drukwerk in eigen beheer, maar vooral een waardevolle eigenschap voor een veelzijdig bedrijf als Drukkerij Econoom om op elke vraag uit de markt een passend antwoord te kunnen bieden.


Kijk hieronder voor een greep uit ons veelzijdige portfolio.

Portfolio

portfolioknop
Flyers - Posters - Brochures
Design is thinking made visual


- Saul Bass

heidelberg

huwelijk & geboorte

Uw aanstaande bruiloft of de geboorte van uw baby; gebeurtenissen die u het liefst zo snel mogelijk deelt met familie en vrienden. Dat kúnt u doen via uw Facebook status of een WhatsApp’je. Maar zeg nou zelf; er gaat toch niets boven een mooie kaart?

Eigen ontwerp, of een keuze uit onze kaartencollecties? Met plezier draagt Drukkerij Econoom een steentje bij aan dat grote geluk. Blader eens door onze uitgebreide collectie kaarten en maak uw keuze of vraag ons om advies. Wilt u onze uitgebreide collectie boeken reserveren, neem dan contact met ons op.